Kuinka Jasper Pääkkönen saavutti menestystä yrittäjänä?

On aina hienoa lukea suomalaisten nuorten menestystarinoista, eikä Jasper Pääkkönen ole poikkeus. 17. elokuuta 2018 Kauppalehti uutisoi Jasper Pääkkösen hankkineen menestystä yrittäjänä. Tällä hetkellä Jasper Pääkkönen elää Kauppalehden mukaan vapaana alla tähtitaivaan. Jos haluat kuulla, kuinka Jasper Pääkkönen saavutti menestystä yrittäjänä ja mitä hänelle kuuluu nyt, jatka aiheeseen pureutuvan artikkelimme lukemista.

Miten Jasper Pääkkönen ponnisti menestykseen yrittäjänä?Image result for Jasper Pääkkönen

2000-luku oli Jasper Pääkköselle menestyksekäs ja Kauppalehden sanoin Pääkkönen olikin kaikkialla. Jasper Pääkkönen on todellakin ollut monessa mukana ja vaikka hän onkin kenties kaikista tunnetuin näyttelijänä, niin yrittäjänä hän on toiminut sauna-alalla Antero Vartian kera. Miehet rakennuttivat suurikokoisen Löyly-nimisen sauna-ravintolakompleksin Hernesaareen. Kompleksi avattiin vuonna 2016 ja se on saavuttanut suurta suosiota. Jopa New York Timesin otsikoissa on huomioitu tämä suomalainen erikoisuus.

Jasper on myös sijoittanut Perhokalastus.fi-nimiseen perhokalastusvälinekauppaan. Hänen kiinnostuksensa ja intohimonsa perhokalastusta kohtaan näkyy siis myös hänen yritystoiminnassaan.

Yrittäjyyden lisäksi Jasper Pääkkönen on tehnyt myös paljon muuta

Kuten sanottua, on Jasper Pääkkönen ollut monessa mukana. Yritystoimintansa lisäksi hän on näytellyt monissa erilaisissa rooleissa. Monet muistavat hänet Salattujen elämien Saku Salinina, mutta Jasper Pääkkösen näyttelijän ura ei suinkaan jäänyt tähän. Hän on näytellyt Saku Salinin roolin lisäksi monia muitakin merkittäviä rooleja, kuten Eero Takkusen roolia Pahat pojat -elokuvassa, Niko Smolanderin roolia Paha maa -elokuvassa, itseään Matti Nykästä Matti-elokuvassa, Kapua Napapiirin sankareissa, Kyypakkausta Vares-elokuvissa, Harria Leijonasydämessä, Halvdan Mustaa Viikingeissä sekä Felix Kendricksonia BlacKkKlansmanissa.

Vaikuttaakin siltä, että Jasper on saanut innostuksensa näyttelemiseen verenperintönä, sillä sekä hänen isänsä että setänsä ovat näyttelijöitä. Teatterityön avustajan tehtävät Jasper aloitti jo ollessaan lapsi. Lukion hän kävi Kallion ilmaisutaidon lukiossa.

Perinteisen näyttelijän työn lisäksi Jasper on toiminut myös ääninäyttelijänä. Hän on antanut äänensä muun muassa Peter Pan -elokuvan Lekalle, Hopon poppoon Robertille, Muumien maailman Muumipeikolle sekä Rion Tuliolle.

Hän on myös intohimoinen perhokalastaja, joka on valittu Vuoden kalamieheksi 2013 suomalaisen Kalastusmatkailun Edistämisseuran toimesta. Jasper on hyödyntänyt tunnettavuuttaan ja näkyvyyttään puhumalla Itämeren lohen suojelemisesta julkisuudessa.

Kaiken edellä mainitun lisäksi hän on tullut tunnetuksi pokerinpelaajana sekä aiheeseen liittyvän tv-ohjelman tuottajana. Markus Selinin kanssa hän perusti Pokerisivut.com-lehden.