Kuinka suomalaiset julkkikset Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti yhdistävät äitiyden ja yrittäjyyden?

Monelle naisyrittäjälle tuottaa erityisiä haasteita yhdistää äitiys ja yrittäjyys. Aiheeseen liittyen 14. tammikuuta 201Image result for Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti8 Iltalehdessa julkaistiin mielenkiintoinen uutisjuttu siitä, kuinka Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti onnistuvat yhdistämään äitiyden, yrittäjyyden ja urheilun. Tiivistämme tässä artikkelissa Martina Aitolehden ja Nanna Karalahden vinkit äitiyden ja yrittäjyyden yhdistämiseen.

Ei selittelylle

Molemmat naiset kokevat elämänsä olevan minuutin tarkkuudella aikataulutettua, mutta kumpikaan heistä ei tykkää selittelystä. Molempien naisten elämää leimaa yrittäjyyden ja äitiyden lisäksi myös tavoitteellinen treenaaminen. Martina Aitolehti kokeekin, että Nannassa on paljon samoja piirteitä kuin hänessä itsessään. Esimerkiksi vahva tahto sekä runsas energia yhdistävät naisia – jopa siitä määrin, että Martina Aitolehti on kokenut heidän välillään telepaattista yhteyttä.

Nanna Karalahden mukaan sekä hän, että Martina ovat yrittäjinä samanhenkisiä ja että heillä molemmilla on asenne kunnossa. Oikea asenne onkin varmasti tarpeen näin hektisen elämän pyörittämisessä.

Nanna Karalahden ja Martina Aitolehden yhteinen projekti

Nanna Karalahti ja Martina Aitolehti ovat aloittaneet yhteistyössä Real Training Camp -konseptin, jonka puitteissa vedetään neljä päivää kestäviä Real Training -leirejä, jotka järjestetään Marbellassa sekä Levillä. Treenien lisäksi luvassa on myös erilaisia workshopeja ja luentoja. Leirit sopivat kaikille treenaamisesta kiinnostuneille. Erityisen hyvin leirit sopivat sellaisille treenaajille, jotka kokevat, että heidän treenaamisensa junnaa paikoillaan. Tällöin leiri voi tarjota uudenlaisia ideoita sekä treenikavereita, mikä voi olla merkittävä motivaation lähde. Marbellassa treenit järjestetään Mike’s Gym -nimisellä salilla, jota pidetään yhtenä maailman parhaista kuntosaleista. Leirin puitteet ovat siis erittäin ammattimaiset ja tarjoavat hyvän mahdollisuuden saada oma treenifiilis kuntoon.

Millaisin kikoin naiset onnistuvat yhdistämään äitiyden ja yrittäjyyden?

Martina kertoo noudattavansa minuuttiaikataulua, jotta ehtii tehdä kaiken tarvittavan. Hän kertoo heräävänsä aamuisin aikaisin, jotta ehtii treenaamaan. Tarvittaessa hän ottaa lapsensa urheilukentälle mukaan, jotta pääsee itse treenaamaan. Kotona Martina treenaa kuntopyörällä vastuksia käyttäen.

Nannan treenaamisesta on tullut hänen omasta mielestään äitiyden myötä aikaisempaa järkevämpää. Nanna on tehnyt töitä kotoa käsin esimerkiksi silloin, kun hänen poikansa on nukkunut päiväunia. Myös Nanna treenaa usein aamulla. Hän on kokenut, että kotoa käsin työskentely on helpottanut arjen aikataulutusta ja pienen lapsen hoitoa.