4 tunnin työviikko -niminen kirja on mielestämme erityisen inspiroivaa luettavaa jokaiselle yrittäjälle. Se auttaa tekemään yrittäjän unelmista totta. Lue kirjaesittelymme ja ota selvää, miksi sinunkin kannattaa tutustua tähän Timothy Ferrissin kirjaan.

Mistä 4 tunnin työviikko -kirjassa on kyse?

Moni haaveilee yrittämisestä, mutta toisaalta kertomukset 24/7 työskentelystä saa myös monet epäröimään. Mutta tarvitseeko yrittämisen sitten olla 24/7 puurtamista? Ei, ainakaan, jos on Timothy Ferrissiä uskomista.

Kirjassaan 4 tunnin työviikko Timothy Ferriss kertoo, kuinka yrittäjä voi elää jopa tavallista enemmän ja tavallista täysipainoisemmin ja tehdä töitä tavallista vähemmän. Kirjassa esitellään, kuinka tämä yhtälö on mahdollinen. Kirjasta löytyy useita esimerkkejä, joiden avulla omaa yritystoimintaa on mahdollista suunnitella siten, että oma elämä ja itselle tärkeät asiat ovat keskiössä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ansaitseminen pitäisi unohtaa. Ferriss on nimittäin sitä mieltä, että yrittäjän on täysin mahdollista saada sekä nauttia elämästään että onnistua ansaitsemisessa. Yksi Timothy Ferrissin julkisista salaisuuksista on menestyksen saaminen oman yrityksen automatisoinnin kautta, jossa voidaan hyödyntää niin teknologiaa kuin freelancereitakin.

Kirjassa esitelläänkin askelmat, jotka auttavat yrittäjää saavuttamaan entistä enemmän huomattavasti aikaisempaa vähäisemmällä vaivannäöllä. Näin yrittäjästä voi tulla aidosti oman elämänsä herra ja hän voi aidosti parantaa omaa elämänlaatuaan. Muutos alkaa Timothy Ferrissin mukaan siitä, että yrittäjä tiedostaa mitä hän työltään ja elämältään haluaa. Unohda siis oravanpyörä ja nappaa talteen Timothy Ferrissin vinkit!

Kuka on Timothy Ferriss?Image result for Kuka on Timothy Ferriss

Timonthy Ferriss syntyi East Hamptonissa, Yhdysvalloissa 20.7. vuonna 1977. Hän toimii niin kirjailijana, yrittäjänä, julkisena esiintyjänä kuin bisnesenkelinakin. Teostensa nimissä Timothy Ferriss tuntuu ihastuneen 4-teemaan. Häneltä on nimittäin julkaistu 4 tunnin työviikon lisäksi myös kirjat 4 tunnin keho sekä The 4-Hour Chef.

Mistä 4 tunnin työviikon voi hankkia?

Helpoiten 4 tunnin työviikko -niminen kirja löytyy verkkokaupoista, joista monet ovat valinneet sen valikoimiinsa. Jos käytät BookBeat-sovellusta, löytyy kirja myös tästä palvelusta englanninkielisenä ääneen luettuna. Jos haluat lukea 4 tunnin työviikko -kirjan kannattaa tutustua myös kirjaston valikoimaan.