Osa yrittäjistä saattaa haluta tarjota asiakkailleen elämyksiä, kuten erilaisia urheilulähetyksiä. Tämä saattaa lisätä esimerkiksi ravintolan menekkiä. Kerromme tässä artikkelissa, millaisia kanavapaketteja yrittäjille on tarjolla ja miten niitä voi omassa yritystoiminnassa hyödyntää.

Tarjoa asiakkaillesi urheiluelämyksiä kanavapakettien avullaRelated image

Esimerkiksi Telia tarjoaa yrityksille kanavapaketteja, joista ei puutu urheiluelämyksiä. Penkkiurheilijat varmasti arvostavat niin jäällä, maalla kuin raviradallakin käytäviä huikeita taistoja, jotka tarjoillaan suoraan heidän kantapaikkaansa, jossa tarjoilu pelaa.

Esimerkiksi C More Sport -kanavapaketti sisältää monia suomalaisten katsojien suosikkiurheilulajeja, kuten suorat F1-urheilulähetykset. Lisäksi paketin valikoimista löytyy UEFA Champions League -pelejä, Moto GP:ta, raveja, Red Bull Air Racea, talvilajien maailmancup-kisoja, yleisurheilun Timanttiliigaa, jääkiekon miesten MM-kisoja, Ruotsin SHL:aa sekä golfia.

Viasat Urheilu, Telian toinen kanavapakettivaihtoehto, tarjoaa katsojille kansainvälisiä urheilukisoja. Tarjolla on niin NHL-jääkiekkoa, KHL-jääkiekkoa, Valioliigaa, Serie A:n pelejä, La Ligaa kuin golf-turnauksiakin. Eikä Viasatin valikoima suinkaan tähän jää, vaan tarjolla on myös runsaati muuta urheilujuhlaa.

Paljonko yrittäjille suunnatut kanavapaketit maksavat?

Telian kanavapakettien hinnat vaihtelevat asiakaspaikkojen määrän sekä valittujen lajien mukaan. Paketista tehdään yleensä 12 kuukauden määräaikainen sopimus. Jos asiakaspaikkoja on esimerkiksi 1-25 ja asiakas valitsee ainoastaan liigan, on kuukausihinta 179 euroa. Vastaava paketti maksaa 26-50 asiakaspaikalla 329 euroa, 51-100 asiakaspaikalla 549 euroa, 101-200 asiakaspaikalla 799 euroa ja 201 ja siitä yli asiakaspaikalla 999 euroa. Paketeista kallein on Viasat Urheilu, joka maksaa asiakaspaikkojen määrästä riippuen 365-1565 euroa kuukaudessa. Aivan järisyttävän suurista sijoituksista ei kanavapakettien hankinnan yhteydessä siis puhuta! Parhaimmillaan kanavapaketti voikin lisätä asiakastyytyväisyyttä, sekä menekkiä, aivan jokaisen euron edestä!

Kannattaa muistaa, että lisäksi yrittäjän tulee hankkia joko Telian TV-palvelu tai Telia Kaapelikortti. Ensiksi mainittu maksaa 8,06 euroa kuukaudessa 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, minkä lisäksi asiakkaan tulee maksaa toimitusmaksua 24,19 euroa. Telia Kaapelikortti puolestaan maksaa 16,39 euroa kuukaudessa 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, minkä lisäksi asiakkaan tulee maksaa toimitusmaksua 9,68 euroa. Erona näissä palveluissa on se, että Telia Kaapelikortilla on mahdollista nähdä erikseen ostettujen kanavapakettien lisäksi myös television peruskanavat, kun taas Telia TV:n valinnut asiakas näkee ainoastaan erikseen ostamansa kanavapaketit.